Vi ste ovdje: & nbsp;   Naslovna strana » O nama » Naša misija i vizija


Naša misija i vizija


Od samog početka, Zentiva nastoji da poboljša živote pacijenata. Naš cilj je da se poveća pristup visokokvalitetnim a pristupačnim ljekovima za veći broj lica u više zemalja. Naša strast, posvećenost i želja da stvorimo zdraviju budućnost nas pokreće da neprestano napredujemo i da razvijamo najbolje moguće ljekove koji bi nam pomogli da ostvarimo našu viziju.

ZentivaNaša vizija

Zentiva će imati istaknuto mjesto u stimulisanju sve većeg korištenja visokokvalitetnih, pristupačnih ljekova kako bi zadovoljila potrebe većeg broja pacijenata u više zemalja.

Naša misija

Zentiva, kompanija Sanofi, ima za cilj da bude jedna od vodećih evropskih kompanija za generičke ljekove. Iako smo već jedna od kompanija za generičke ljekove koja se najbrže razvija, naš cilj je da u narednih pet godina udvostručimo broj pacijenta koji će koristiti naše proizvode. To ćemo uraditi tako što ćemo proširiti naš portfelj proizvoda i obuhvatiti veći geografski prostor, koristeći fleksibilan, preduzetnički poslovni pristup. Naša ambicija je da budemo među tri najveća igrača na svim našim tržištima.

Last update: 5.12.2011 12:45 


[ ↑ K obsahu ↑ ]