Vi ste ovdje: & nbsp;   Naslovna strana » Karijerne mogućnosti » Zaposlenje u Zentivi


Zaposlenje u Zentivi

Zentiva je posvećena tome da postane jedna od vodećih evropskih kompanija za proizvodnju generičkih ljekova. Kao kompanija koja ostvaruje brz rast, tražimo talentovane i ambiciozne pojedince koji će pomoći da se intenzivira razvoj naše kompanije i da postignemo svoje ciljeve.


Mi prepoznajemo da naš uspjeh zavisi od naših ljudi, od njihove posvećenosti i predanosti.

U Zentivi, posvećeni smo međusobnom pomaganju kako bi se svaki naš član razvijao profesionalno i lično. Nudimo dinamično, pozitivno i zahvalno okruženje koje ohrabruje inovacije i širenje znanja u sklopu poslovanja.Zentiva Mi koristimo moderne informacione sisteme za ljudske resurse i aplikacije koje imaju za cilj podršku efikasnosti i djelotvornosi radnih procesa u oblastima kao što su zapošljavanje, postignuti rezultati, nadoknade, obuke i razvoj, planiranje i analitika. Kao dio Sonofi kompanije, Zentiva učestvuje u strateškim globalnim inicijativama u programima upravljanja ljudskim resursima i programu podrške organizacionom modelu „Jedna kompanija, jedan ljudski resurs“.

Zentiva ima politike čiji je cilj da se izbjegne diskriminacija a naše vrijednosti i poštovanje i solidarnost se odražavaju u tim politikama i oživljavaju kroz naše vrijednosti i smjernice.

Da biste saznali više o tome kako možete postasti dio uspješne organizacije koja ulaže u vas i unapređuje živote pacijenata u cilju bolje budućnosti, pogledajte informacije dolje u tekstu.

Last update: 5.12.2011 16:58 


[ ↑ K obsahu ↑ ]