Vi ste ovdje: & nbsp;   Naslovna strana » Naši proizvodi » Naši generički ljekovi


Naši generički ljekovi

Zentiva je lider u razvoju, proizvodnji i distribuciji savremenih, visokokvalitetnih i pristupačnih generičkih ljekova.


Generički ljekovi imaju sličnosti sa originalnim brendiranim ljekovima koji su izgubili patentnu zaštitu.ZentivaOni sadrže isti aktivni sastojak kao i originalni proizvod i moraju pokazivati sličnost u kliničkim studijama bioekvivalencije.

Bioekvivalencija znači da generička verzija oslobađa svoj aktivni sastojak (lijek) u krvotok gotovo istom brzinom i u gotovo istim količinama kao i originalni lijek.

Iako se od generičkih ljekova ne zahtijeva da se podvrgnu punom kliničkom ispitivanju, oni podliježu istim rigoroznim standardima kvaliteta i od njih se očekuje ista efikasnost i bezbjednost koju imaju originalni brendovi.

Tipično, generički ljekovi koštaju mnogo manje nego originalni brendovi i tako stvaraju pristupačne, visokokvalitetne ljekove za nacionalni sistem zdravstvene zaštite i pacijente.

Sa sve većom upotrebom i povećanim povjerenjem prema generičkim ljekovima, Zentiva je veoma dobro pozicionirana kako bi isporučivala visokokvalitetne, isplative ljekove za pan-evropsko tržište.

Naš širok portfelj koji se konstantno povećava, sveobuhvatna mreža ključnih akcionara i brzina na tržištu čine Zentivu idealnim vašim izborom snabdjevača generičkih ljekova.

Last update: 5.12.2011 12:53 


[ ↑ K obsahu ↑ ]